Συστατικά:

4 κ.σ. βούτυρο μαλακό

3 αβγά
2 φλ. τρίμμα φέτας
2 κ.σ. κεφαλοτύρι, τυρί ρομάνο, ή παρμεζάνα, τριμμένο
1/2 φλ. στραγγιστό γιαούρτι
1/2 φλ. κοσκινισμένο αλεύρι
1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 230º C.

1. Χτυπάμε το βούτυρο μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει και ρίχνουμε τα αβγά, ένα κάθε φορά, χτυπώντας καλά.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr