Υλικά:

4 φρέσκα αυγά

130 γρ. ζάχαρη

200 γρ. κουβερτούρα

150 γρ. βούτυρο

2 κ.σ. κονιάκ

Εκτέλεση:

Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τα αυγά και την ζάχαρη και τα χτυπάμε με σύρμα σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να γίνει ένα αφράτο μείγμα τετραπλάσιο σε όγκο. Ταυτόχρονα λιώνουμε το βούτυρο μαζί με την σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα. Ανακατεύουμε καλά να λιώσει το βούτυρο και ρίχνουμε το κονιάκ.

Περισσότερα στο govastileto.gr