Υλικά:

300 γραμμάρια ανθότυρο
100 γραμμάρια καρύδια προαιρετικά
6 κουταλιές σούπας μέλι

Για τις κρέπες
250 γραμμάρια αλεύρι
3 αβγά
1 πρέζα ζάχαρη
500 γραμμάρια γάλα φρέσκο

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ανακατεύετε με ένα χτυπητήρι το αλεύρι, τα αβγά και τη ζάχαρη. Ρίχνετε σιγά σιγά το γάλα μέχρι το μείγμα για τις κρέπες να γίνει ομοιόμορφο. Η ζύμη για τις κρέπες είναι έτοιμη. Μπορείτε επίσης να ανακατέψετε και με ένα μίξερ.

Ζεσταίνετε ένα τηγάνι 30 εκ. και το αλείφετε με λίγο λάδι ή βούτυρο.
Ρίχνετε 1 κουτάλα σούπας από το μείγμα και γέρνετε το τηγάνι για να απλωθεί το μείγμα στον πάτο του τηγανιού. Ψήνετε την κρέπα σε σιγανή φωτιά για μερικά λεπτά.

Περισσότερα στο govastileto.gr