Υλικά:

1 φακελάκι (1 κουταλάκι) άγευστη ζελατίνη
2 κούπες γλυκό του κουταλιού κεράσι, ελαφρά πολτοποιημένο
1/3 κούπα ζάχαρη
1/2 κουταλάκι βανίλια
1 κούπα γιαούρτι
1 κούπα κρύα κρέμα γάλακτος πλήρης

Εκτέλεση:

Βάλτε 1/4 της κούπας πολύ κρύο νερό σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε τη ζελατίνη να μαλακώσει για ένα λεπτό.

Ζεστάνετε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη.

Χτυπήστε στο μπλέντερ τα κεράσια, τη ζάχαρη και τη βανίλια.

Προσθέστε τη ζελατίνη και χτυπήστε καλά.

Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μπολ και αναμείξτε με το γιαούρτι.

Περισσότερα στο govastileto.gr