Υλικά:

6 φιλέτα από φρέσκια γλώσσα (120 γραμμάρια το ένα)
1 κρεμμύδι σε λεπτές φετούλες
1 ποτήρι καλό ξηρό κρασί
3 κουταλιές φρέσκο βούτυρο
1 ποτήρι κρασιού ζωμός ψαριού
1 φλ. κρέμα
1 φλ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση:

  • Σ’ ένα ευρύχωρο σκεύος σοτάρουμε ελαφρά τα κρεμμύδια στο βούτυρο. Μόλις γυαλίσουν βάζουμε μέσα τα φιλέτα της γλώσσας. Τα ροδίζουμε ελαφρά. Σβήνουμε με το κρασί.
  • Μόλις πάρουν βράση προσθέτουμε τον ζωμό και αλατίζουμε. Αφήνουμε να πάρει βράση και να εξατμιστούν τα υγρά.
  • Προς το τέλος προσθέτουμε την κρέμα και αφήνουμε τη σάλτσα να πήξει.
Πηγή: govastileto.gr
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης