Υλικά
Για τη ζύμη
1/3 κούπας χυμό πορτοκαλιού
1 κούπα καλαμποκέλαιο
1/3 κούπας ζάχαρη
ξύσμα ενός πορτοκαλιού ή 1 βανίλια
3 ½ κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Για τη γέμιση
½ κιλό μαρμελάδα δαμάσκηνου ή κεράσι
Εκτέλεση
Για τη ζύμη
Βάζουμε σε ένα μπολ το καλαμποκέλαιο, τον χυμό πορτοκαλιού, τη ζάχαρη, το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε, έως ότου ενωθούν τα υλικά.
Περισσότερα στο govastileto.gr
