Υλικά

Για τη ζύμη
1/3 κούπας χυμό πορτοκαλιού
1 κούπα καλαμποκέλαιο
1/3 κούπας ζάχαρη
ξύσμα ενός πορτοκαλιού ή 1 βανίλια
3 ½ κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Για τη γέμιση

½ κιλό μαρμελάδα δαμάσκηνου ή κεράσι

Εκτέλεση

Για τη ζύμη

Βάζουμε σε ένα μπολ το καλαμποκέλαιο, τον χυμό πορτοκαλιού, τη ζάχαρη, το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε, έως ότου ενωθούν τα υλικά.

Περισσότερα στο govastileto.gr