Υλικά συνταγής

1 κιλό ολόκληρες μικρές πατάτες με τη φλούδα τους
1 φλ. ελαιόλαδο
1/2 κ.σ. φρέσκο δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
1/2 κ.σ. φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
6 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 κ.σ. μουστάρδα
1/4 φλ. λευκό βαλσάμικο ξίδι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
μεταλλικά ή ξύλινα σουβλάκια

Εκτέλεση

Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες με τη φλούδα τους. Τις βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό που βράζει. Από την ώρα που θα πάρουν βράση, βράζουμε για 5΄-7΄, ανάλογα με το μέγεθός τους. Δεν θέλουμε να παραβράσουν, απλώς να μαλακώσουν λίγο…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr