Υλικά για τη μερέντα:

• 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
• 100 γρ. κουβερτούρα
• 150 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
• 1 κουταλιά της σούπας άχνη κοσκινισμένη
• 4 κουταλιές της σούπας κακάο κοσκινισμένο
• 1 κούπα αλεσμένο φουντούκι

Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία ή σε μπεν μαρί. Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με την άχνη ζάχαρη, το κακάο και τη λιωμένη σοκολάτα. Τέλος, βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και αδειάζουμε το μείγμα σε μπολ…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης