Την γνωρίσαμε μέσα από τον τέταρτο κύκλο επεισοδίων του “Australian Idol” το 2006 και παρόλο που δεν κατάφερε να βγει νικήτρια, το κοινό την εκτίμησε και την εκθείασε. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει κυκλοφορήσει δύο ολοκληρωμένους δίσκους που ακούνε στα ονόματα “Been Waiting” το 2008 και “Get ‘em Girls” το 2010. Τώρα ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσει το τρίτο της album, ο τίτλος του οποίου είναι ακόμα αγνώστος, ωστόσο θα κυκλοφορήσει επίσημα στα τέλη του 2013 από την Sony Music Entertainment.

Με σκοπό την προώθηση αυτού, η Mauboy κυκλοφόρησε το lead single, το οποίο φέρει τον τίτλο “To the end of the Earth”. Πρόκειται για ένα pop-dance τραγούδι, που σίγουρα έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητό από το ήδη υπάρχον μεγάλο fan club της. Συνθέτες του τραγουδιού είναι η ίδια σε συνεργασία με τους Jaden Michaels, Ben Berger και Ryan McMahon.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε ότι η νεαρή τραγουδίστρια ετοιμάζει με πυρετώδεις ρυθμούς την “To the end of the earth” περιοδεία της, η οποία θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο από την Αυστραλία (φυσικά) και θα τερματίσει τον Γενάρη του 2014.

Jessica Mauboy – To the end of the Earth

Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης