Στη σύλληψη ενός διαβόητου κακοποιού, ο οποίος δεν είχε διστάσει να σκηνοθετήσει τον ίδιο του τον θάνατο, προχώρησαν οι Αρχές στην Κολομβία, μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC.

Ο Camilo Torres συνελήφθη ελάχιστα λεπτά μετά την τέλεση του γάμου του σε νησί της Καραϊβικής στη διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας. Θεωρείται ηγετικό στέλεχος της συμμορίας Οραμπένος, η οποία ελέγχει μεγάλο μέρος του εμπορίου ναρκωτικών στο βόρειο τμήμα της χώρας και είναι υπεύθυνη για τις δολοφονίες δεκάδων αστυνομικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό, ο συλληφθείς δε… λυπήθηκε τα έξοδα, καλώντας μεταξύ άλλων στον γάμο του γνωστές τηλεπερσόνες και ηθοποιούς της χώρας του, με το συνολικό κόστος της δεξίωσης να ξεπερνά το 1,4 εκατ. δολάρια.

Δείτε το video από τον τόπο τέλεσης της γαμήλιας δεξίωσης…

Κινηματογραφική σύλληψη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερασιτεχνικά πλάνα από την επιχείρηση της Αστυνομίας στο πολυτελές τουριστικό θέρετρο του νησιού Μουκούρα δείχνουν άνδρες των δυνάμεων Ασφαλείας να έχουν ακινητοποιήσει τους περίπου 150 καλεσμένους, ζητώντας τους να παραμείνουν κάτω στο έδαφος με τα χέρια στο κεφάλι.

Στη διάρκεια του video εμφανίζεται και η σύζυγος του Camilo Torres η οποία αγκαλιάζει τον αγαπημένο της και στη συνέχεια ξεσπάει σε λυγμούς.

Ο διαβόητος κακοποιός είχε σκηνοθετήσει τον θάνατο του προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του. Ειδικότερα, φαινόταν να έχει πεθάνει από φυσικά αίτια στις 2 Δεκεμβρίου του 2010 στην πρωτεύουσα, Μπογκοτά.

Δείτε το video από την επιχείρηση της Αστυνομίας…

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης