Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν διέταξε σήμερα να επεκταθούν τα τεστ που γίνονται για τον εντοπισμό κρουσμάτων του SARS-CoV-2, με την κινητοποίηση προσωπικού των ένοπλων δυνάμεων και του δημοσίου, καθώς η χώρα καταγράφει επί έναν μήνα τριψήφιο αριθμό μολύνσεων.

Ο Μουν Τζε-ιν τόνισε ότι οι εγκαταστάσεις όπου γίνονται διαγνωστικές εξετάσεις θα πρέπει να λειτουργούν περισσότερες ώρες, ώστε να είναι σε θέση να πηγαίνουν σε αυτές άνθρωποι που εργάζονται πέραν του ωραρίου τους, ενώ ζήτησε να υπάρχουν περισσότεροι χώροι όπου πολίτες μπορούν να εξετάζονται μέσα στα αυτοκίνητά τους, τόνισε εκπρόσωπος του Κυανού Οίκου, της νοτιοκορεατικής προεδρίας, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Υπηρεσία Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών της Νότιας Κορέας (KDCA) ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι ως τα μεσάνυχτα χθες Κυριακή επιβεβαιώθηκαν 614 κρούσματα του SARS-CoV-2, ενώ τέσσερις ασθενείς υπέκυψαν στην COVID-19. Ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στη χώρα ανέρχεται ως αυτό το στάδιο σε 549 νεκρούς επί συνόλου 38.161 κρουσμάτων.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης