O Christian Jessen είναι γνωστός γιατρός, κυρίως για την τηλεοπτική του πορεία, καθώς έχει παρουσιάσει ήδη αρκετές εκπομπές.

Αυτήν την στιγμή προετοιμάζει μία σειρά από εκπομπές στις οποίες θα παρουσιάζονται διάφοροι τρόποι για την «ίαση» της ομοφυλοφιλίας, με τον τίτλο «Θεράπευσέ με, είμαι gay».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος, που είναι gay και έχει μακροχρόνια σχέση, σκοπεύσει να δείξει στο κοινό μία σειρά από «θεραπείες» δοκιμάζοντές τις στον ίδιο του τον εαυτό και παρατηρώντας μετά την ολοκλήρωσή τους την σεξουαλική του διέγερση.

Ιστορικά παρόμοιες «θεραπείες» έχουν εφαρμοστεί κυρίως από θρησκευτικές οργανώσεις και συντηρητικούς οργανισμούς και συμπεριελάμβαναν ηλεκτροσόκ, προσευχή, εξορκισμό, ύπνωση και ακόμη και εκδρομές σε οίκους ανοχής για ερωτική συνεύρεση με γυναίκες.

Στις συγκεκριμένες εκπομπές, που αναμένεται να προβληθούν σε έναν χρόνο, ο Jessen θα μιλήσει επίσης και για τα άτομα εκείνα που προσφεύγουν στους γιατρούς ζητώντας τους να τα «γιατρέψουν», αλλά και για τα άτομα εκείνα που ισχυρίζονται πως έχουν «θεραπευτεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος αναφέρει πως έχει δεχτεί τον ρατσισμό επειδή είναι gay και πως θέλει οι ασθενείς να λένε πως «πάνε στο γιατρό» και όχι στον «gay γιατρό».

Επιμέλεια: Κλειώ Μπετσάκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης