Η COBALT – η νέα αεροπορική εταιρεία της Κύπρου – άρχισε να πραγματοποιεί την υπόσχεσή της για δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου με βάση τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας «Γλαύκος Κληρίδης», με προγραμματισμένες πτήσεις σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία – και σύντομα – στην ηπειρωτική Ευρώπη.

Η πρώτη προγραμματισμένη πτήση πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου και σήμερα η COBALT βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, πετώντας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Λονδίνο, Μάντσεστερ και Δουβλίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρόεδρος και ο Επικεφαλής Εταιρικών Υποθέσεων της COBALT ήταν παρόντες στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» αλλά και στο αεροσκάφος που πραγματοποιούσε την πτήση Λάρνακα-Αθήνα-Λάρνακα, με σκοπό να καλωσορίσουν τους πρώτους ενθουσιασμένους επιβάτες της αεροπορικής.

Από αριστερά: Γρηγόρης Διάκου Πρόεδρος, COBALT / Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ, ΔΑΑ / Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης,  Chief Corporate Affairs, COBALT / Κατερίνα Πολάτου, Τομεάρχης Μάρκετινγκ Αερογραμμών

Η νέα αεροπορική στοχεύει στην επιτυχία, με την παροχή πτήσεων χαμηλού κόστους, που όχι μόνο θα καλύψουν το κενό που προέκυψε μετά από το κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών. Ταυτόχρονα, στοχεύει στην ενδυνάμωση της εικόνας της Κύπρου, προβάλλοντας το νησί ως τουριστικό προορισμό για όλο τον χρόνο, με τη δημιουργία σημαντικού περιφερειακού κόμβου αερομεταφορών στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας «Γλαύκος Κληρίδης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η COBALT φιλοδοξεί να κατακτήσει τους αιθέρες, προσφέροντας πτήσεις σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές. Όσον αφορά τις προσφερόμενες υπηρεσίες, η νέα αεροπορική εταιρεία θα διαφέρει από τις άλλες αερογραμμές χαμηλού κόστους, καθώς θα επικεντρώνεται στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες.

Η παραδοσιακή «Υδάτινη Αψίδα» υποδοχής της πρώτης πτήσης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες: www.cobalt.aero

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης