Δεν ονειρεύεστε, είναι αλήθεια! Η RAVENNA No1 άνοιξε ολοκαίνουργιο κατάστημα στην Αθήνα και μας παρουσιάζει τη μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη συλλογή σε πλακάκια, είδη υγιεινής, έπιπλα και φωτιστικά!
 

Πώς φτάσαμε όμως στο 2020;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κοιτώντας την περασμένη δεκαετία, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις δυσκολίες που έφερε η οικονομική κρίση στις εγχώριες επιχειρήσεις. Παρ’ όλα αυτά, μία ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση, χάρη στις καινοτόμες δράσεις και το διορατικό της πνεύμα, κατάφερε όχι απλά να σταθεί στα πόδια της και να είναι οικονομικά σταθερή, αλλά να έχει βιώσιμη ανάπτυξη και να εξελίσσεται συνεχώς.

Φυσικά μιλάμε για τη RAVENNA No1, την πιο σύγχρονη και σημαντική εταιρεία στον κλάδο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής, που κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα μερίδια στην αγορά, έχοντας επιπλέον κάνει εδώ και τρία χρόνια δυνατή είσοδο και στον χώρο του επίπλου και του φωτισμού.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την ίδρυσή της το 1982, η εταιρεία RAVENNA κάνει σταθερά βήματα προς την βελτίωση της λειτουργίας, των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Το 2020 όμως είναι μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για την επιχείρηση, μια χρονιά ορόσημο, αφού η έλευσή του δεν σηματοδότησε απλά την αρχή μια νέας δεκαετίας, αλλά και την έναρξη μια νέας εποχής για την RAVENNA.
 

Μετά το πρώτο κατάστημα του Σχηματαρίου, αυτό της Θεσσαλονίκης και φυσικά το ιδιαίτερα πετυχημένο και καινοτόμο e-shop ravenna.gr, ένα νέο “μέλος” ήρθε να προστεθεί στην οικογένεια της RAVENNA, αυτή τη φορά στην Αθήνα!
 

Πρόκειται για το νέο κατάστημα RAVENNA στην λεωφόρο Κηφισού 18, στην περιοχή του Ρέντη, το οποίο δημιούργησε 51 νέες θέσεις εργασίας, ενώ η εταιρία στο σύνολό της απασχολεί 145 υπαλλήλους. Ένας ολοκαίνουργιος, υπερσύγχρονος χώρος 6.500 τ.μ., με 185 θέσεις parking, στον οποίο οι καταναλωτές μπορούν να δουν από κοντά όλη την ποικιλία RAVENNA σε πλακάκια, είδη υγιεινής, έπιπλα και φωτιστικά, μια μεγάλη και πλήρη συλλογή που προσφέρει άπειρες δυνατότητες επιλογών στους επισκέπτες και καλύπτει ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες καταναλωτικές ανάγκες.
 

Και αν για τα πλακάκια και τα είδη υγιεινής γνωρίζαμε ότι η RAVENNA βρίσκεται στην κορυφή, είναι εντυπωσιακή η πληθώρα επιλογών που προσφέρει στα είδη φωτισμού και ιδιαίτερα στα έπιπλα: από άνετους και μοντέρνους καναπέδες και πολυθρόνες, μέχρι κομψές τραπεζαρίες και καρέκλες, ακόμα και ολοκληρωμένες λύσεις συνθέσεων για το παιδικό δωμάτιο. Φυσικά όλα τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας και design, όλα ετοιμοπαράδοτα και στις γνωστές τιμές RAVENNA.
 

Αυτό το τόσο σημαντικό -για τη RAVENNA αλλά και τους καταναλωτές- γεγονός, δεν θα μπορούσε να επικοινωνηθεί καλύτερα από τον ambassador της εταιρείας, τον γνωστό αρχιτέκτονα Σπύρο Σούλη. Η καμπάνια “Δεν ονειρεύεστε. Είναι αλήθεια!” με πρωταγωνιστή τον ίδιο, αναπτύχθηκε στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και στα ηλεκτρονικά μέσα, ενημερώνοντας το κοινό για την έλευση του καινούργιου καταστήματος στην Αθήνα.

Για τη RAVENNA, κίνητρο παραμένει η επίτευξη νέων στόχων και η συνεχής εξέλιξη των προϊόντων και των υπηρεσιών της, με γνώμονα τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του καταναλωτή.

RAVENNA No1 στην Αθήνα:
Λεωφ. Κηφισού 18, 182 33 Ρέντης
Τηλ. Κέντρο: 216 070 1170, kifisos@ravenna.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης