H τρίτη κατά σειρά εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» προβλήθηκε χθες, Δευτέρα 21 Μαΐου, μέσω της zouglatv και προβλήθηκε σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο από 22 περιφερειακούς σταθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, μιλώντας για την ίδρυση της ΔΗΜΑΡ, τις προσδοκίες του αλλά και για τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από τον ΣΥΝ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έφυγα από τον ΣΥΝ γιατί διαφωνούσα με την πολιτική που ασκούσε. Με απόλυτη ειλικρίνεια σας το λέω, έφυγα με πόνο ψυχής. Με ενοχλούσε η αναποτελεσματική πολιτική του, δεν είχε καμία σχέση με υπεύθυνη αριστερή πολιτική».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής προβλήθηκαν και άλλα θέματα όπως αυτό τον ιερόδουλων που κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ αποκαλύφθηκε πως στον επαναληπτικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι κάποιες ήταν αρνητικές στον ιό, ενώ στο σύνολό τους έχουν αφεθεί ελεύθερες κι έχουν επιστρέψει στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε και το δράμα μιας μητέρας, η οποία προσπαθεί να σώσει της ζωή της 6χρονης καρδιοπαθούς κόρης της που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και το τελευταίο διάστημα δεν λαμβάνει το επίδομα… λόγω της γραφειοκρατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλεσμένοι της χθεσινής εκπομπής ήταν οι: Φαήλος Κρανιδιώτης, Πέτρος Κωνσταντίνου, Αργύρης Παπαργυρόπουλος, Παναγιώτης Κουρουμπλής, και Μαρία Γιαννακάκη.

Δείτε τα video με ολόκληρη την εκπομπή και… προετοιμαστείτε για τη Ζούγκλα!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης