ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΙΜΙΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑΡ;

Όλες οι πληροφορίες οδηγούν στο ότι μετά από 7μιση χρόνια η συνεργασία του Σταρ με τον κεντρικό παρουσιαστή ολοκληρώθηκε.

Το περίεργο της ιστορίας είναι ότι ενώ ο κεντρικός παρουσιαστής αποχωρεί, κορυφαία στελέχη του καναλιού αγνοούσαν την εξέλιξη, εξέλιξη την οποία αντιμετώπισαν με αμηχανία.

Το βέβαιο είναι ότι οι λόγοι που οδήγησαν στην ρήξη είναι πολύ σοβαροί. Τι μεσολάβησε όμως; Αν η ρήξη είχε προκληθεί από το κανάλι , την αποχώρηση του παρουσιαστή θα την ακολουθούσε δελτίο τύπου. Επίσημη ανακοίνωση όμως μέχρι αυτή την στιγμή που γράφω δεν έχει υπάρξει.

Το πρώτο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι το τέλος αν είναι οριστικό, προέρχεται απο εξω – σταρικό παράγοντα.

ΣΑΡΩΣΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΕΙΣ Η ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Πόπη Τσαπανίδου απεδείχθη χθες ο μεγάλος ανταγωνιστής των «πρωινών εκπομπών» τόσο για το μεγάλο κανάλι όσο και για τον Αντένα. Εξαιτίας των πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων είναι αναμφισβήτητο ότι το ενδιαφέρον όσων βλέπουν τηλεόραση θα ήταν στραμμένο στα γεγονότα της πλατείας και τις πολιτικές εξελίξεις.

Οι μέρες που ζούμε είναι και δραματικές και ιστορικές. Είναι πολύ δύσκολο όταν ο τηλεοπτικός δέκτης καταγράφει τον διχασμό, όταν μεταδίδεται η δραματική ομιλία της Βάσως Παπανδρέου, όταν ένας λαός έχει χυθεί στους δρόμους, όταν μαύροι καπνοί τυλίγουν την Ακρόπολη, να φλερτάρει κάποιος με την ελαφρότητα.
ΕΜΑΘΑ

Ότι στον «Ευαγγελισμό» οι γιατροί ζήτησαν βοήθεια από δεκάδες συναδέλφους τους, καθώς τα περιστατικά που έφταναν στα επείγοντα ήταν πάρα πολλά, σε σημείο που όλο το ιατρικό δυναμικό του νοσοκομείου να βρίσκεται στα «επείγοντα».

ΕΙΔΑ
Την τηλεόραση του ΣΚΑΙ να καλύπτει με συνεχή ροή τα γεγονότα από το πρωί της Πέμπτης έως και το βράδυ. Η Πόπη Τσαπανίδου, εξαιρετική, πολύ καλή και η Λήδα Μπόλα όπως επίσης και όλοι οι ρεπόρτερ του σταθμού που μετέδιδαν με πολύ δύσκολες συνθήκες από τα σημεία των συμπλοκών.

ΕΜΑΘΑ
Ότι ανάμεσα στους τραυματίες της πλατείας ήταν και ένα από τα αγαπημένα σκυλιά της πλατείας. Βαριά τραυματισμένο στην κοιλιά και με σπασμένο πόδι το περιέθαλψε ένας Αιγύπτιος, ο οποίος κάλεσε και τον Κωνσταντίνο, ο οποίος μεταφέρει τραυματισμένα ζώα σε γιατρούς.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ

Ότι η κατάσταση που βιώνουμε είναι σε απόλυτο αδιέξοδο. Ακόμη και η Βάσω Παπανδρέου είπε ότι η κοινωνία είναι σε απόγνωση.

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Εκατοντάδες συνάδελφοι στο Άλτερ περιμένουν με κομμένη την ανάσα να μάθουν αν θα πληρωθούν.