ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΤΟ ΣΤΑΡ ΕΚΑΝΕ ΤΟ «ΣΚΟΥΠ»

Μεγάλη η επιτυχία του Τσιλιμπουνιδάκη με την ηθοποιό – μοναχή. Μπράβο. Την έψαχνε ακόμη και ο Κώστας Καραμανλής… Σκεφτήκανε στη Ρηγίλλης ότι, αν έκανε μια συζήτηση ψυχής μαζί της, ίσως να ανέβαινε η δημοτικότητά του… Δυστυχώς στάθηκαν άτυχοι… Τους την έκανε ο Τσιλιμπουνιδάκης…

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ

Εγώ τον άκουσα τον δημοσιογράφο προσεκτικά όταν βγήκε στην Ελεονώρα… Κατάλαβα ποιος ευθύνεται για την αποτελεσματικότητα του δημοσιογράφου.
Είπε λοιπόν ο άνθρωπος στην Ελεονώρα: «Ευχαριστώ τον αρχισυντάκτη μου, Ηλία Παπανικολάου, που με εμπιστεύθηκε και με έστειλε στην Κρήτη»
Αυτή ήταν η επίσημη δήλωση. Καταλαβαίνεις αφεντικό ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Ο Ηλίας, ο οποίος είναι πολύ τρυφερός, γλυκός και καλότροπος, φώναξε τον Τσιλι (μπουνιδάκη), στο γραφείο. Ο Τσίλι, μπήκε και ο Ηλίας του ζήτησε να δει το χέρι του. Εκείνος το έδωσε… Ο Ηλίας του μέτρησε τα νύχια… «Πήγαινε αγόρι μου στην Κρήτη, θα βρεις την καλόγρια, τη μητέρα της, τη φίλη της, τη φίλη της φίλης που έμπασε τη φίλη στη Μονή και θα γυρίσεις με το θέμα… Όλα αυτά τα έλεγε ο Ηλίας κρατώντας σφιχτά το χέρι του ρεπόρτερ, για να του μεταδώσει θετική ενέργεια… Έτσι έφυγε, με τις ευλογίες του Παπανικολάου ο ρεπόρτερ για την «αποστολή στη Νικαράγουα» με μία σκέψη κολλημένη σαν τσίχλα στο μυαλό του «καλόγρια ή… θάνατος».

Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ

Το θεατρικό, επιθεωρησιακό, νούμερο που θα περίμενα να το δω σε πλήρη εξέλιξη στο «Δελφινάριο», κέρδισε το πρωινό κοινό. Ο μακαρίτης Μπάμπης, η γιαγιά Καίτη Γκρέυ, η μαμά του μακαρίτη, η νόμιμη σύζυγος, μονίμως κλαίουσα, Πόπη Μαλιωτάκη, η οποία… μην αντέχοντας την «ένταση» σήκωσε «πίεση», ο Σιγούρος που ακολουθούσε στο νοσοκομείο τρέχοντας πίσω από την «καταρρέουσα» νόμιμη σύζυγο Μπάμπη – καλλιτέχνιδα και επίσημα «κερατωμένη» με το ντεκολτέ της να «χορεύει» πάνω στην αναπηρική καρέκλα, την ίδια στιγμή που η μπλε σκιά στο μάτι ήταν ακούνητη… «τίναξε» στα ύψη τα μηχανάκια.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι η Ελεονώρα από την περσινή χρονιά φάνηκε ότι βρήκε τον «τηλεοπτικό της εαυτό» και με μαέστρο στον κοντρόλ τον Θέμη Μάλη έκανε την έκπληξη.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΚΗΡΥΞΩ ΤΩΡΑ, τη δημοσιογράφο της εκπομπής της Ελεονώρας, η οποία παρουσίασε το ρεπορτάζ για τη Ράνια Θρασκιά, ΞΕΠΑΤΙΚΩΝΟΝΤΑΣ όλο το αποκλειστικό ΜΟΥ ρεπορτάζ στη ΖΟΥΓΚΛΑ. Κοριτσάκι μου ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κάνεις αναφορά στην «πηγή». Ο Μαλέλης, άλλωστε, στη σχολή που ξεκινάει, θα σας τα μάθει αυτά. Σου χαρίζω την πρώτη και αυτό γιατί έχεις εξαιρετικό αρχισυντάκτη που υπήρξε και μαθητής μου… Όμως είναι κρίμα εξαιτίας «στραβής» δικής σου, να εκτίθεται η εκπομπή που εργάζεσαι.

ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΜΠΙΡΗ, τώρα…

Βλέπω να υπάρχει πρόβλημα στον ρόλο των πανελιστών. Προκύπτει θέμα, αλλά δεν υπάρχει κανείς στον πάνελ να το σχολιάσει με άποψη, όσο για το διαζύγιο της Δήμητρας με τον Αντρέα… «κουράστηκα», έλεος.

Αν δεν πάρει μπροστά το πάνελ… βλέπω τη Χριστίνα να ζορίζεται πολύ.

Στον ανταγωνισμό τώρα… Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ είναι πολύ – πολύ καλή. Βαρύ πυροβολικό η Ρουλάρα, η οποία έχει αναδειχθεί σε περσόνα τηλεοπτική για τον δε… Στρατή Λημνιό και τα «αποκλειστικά» του… μένει και εκείνος μονίμως «άναυδος» και εγώ που παρακολουθώ.

ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ

«Καπέλο» στην Ελένη Μενεγάκη για τον τρόπο που επικοινωνεί τα της «εκπομπής» της, «τα του μαλλιού της», τα των «συνεργατών της» και γίνεται μονίμως είδηση.

Το επεσήμανε και η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ, λέγοντας: «H Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ, πολύ σκληρή στη δουλειά της. Η Ελένη ελέγχει ακόμη, όταν κάνει αποστολές στην επαρχία, ξέρει ακόμη και ποιος κοιμάται με ποιον στα δωμάτια. Κάποιος από την παραγωγή που δεν υπάκουσε σε εντολή, απομακρύνθηκε πέρυσι από την εκπομπή!!!»

Ευτυχώς, στην πενταήμερη δεν είχα την Ελένη διευθύντρια, ακόμη θα έδινα εξετάσεις για να περάσω τη Χημεία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης