Η Έλενα Ράπτη έχει σταματήσει εδώ και χρόνια να πηγαίνει στο γυμναστήριο της Βουλής, ιδίως από τότε που ξέσπασε ο θόρυβος με τον τότε σύντροφό της, Γιάννη Μαρακάκη, με τον οποίο ήθελε να γυμνάζεται μαζί, αλλά ο κανονισμός δεν το επέτρεπε.

Η Εύα Καϊλή δεν είναι πλέον βουλευτής, ενώ και ο Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται πως εγκατέλειψε την προσπάθεια, αν κρίνει κανείς από τα κιλάκια που πήρε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ευγενία Μανωλίδου, και να ήθελε να έρθει, το απαγορεύει ο κανονισμός (βλέπε Γιάννη Μαρακάκη).

Άρα, σε τι χρειάζεται το γυμναστήριο; Ο Γιώργος Παπανδρέου πάει σε γυμναστήριο της Κηφισιάς και ο Αλέξης Τσίπρας σε ένα ιδιωτικό υπερπολυτελές κοντά στη Βουλή.

Έλα, όμως, που το γυμναστήριο δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα στη Βουλή. Στεγάζεται στον πρώτο όροφο του κτηρίου της οδού Μητροπόλεως, σε κτήρια του Κοινοβουλίου, και οι γυμναστές που ασχολούνται εκεί είναι όλοι μόνιμοι υπάλληλοι, που σημαίνει ότι θα πληρωθούν είτε δουλέψουν είτε όχι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας συμμαζέψουν πρώτα τις υπόλοιπες υπηρεσίες και τα άλλα κτήρια που νοικιάζουν πληρώνοντας τον κούκο αηδόνι και μετά ας κλείσουν και το γυμναστήριο.

Γιατί οι περικοπές δεν μπορούν να γίνουν με επικοινωνιακά τεχνάσματα ή με τα λεγόμενα «πιασάρικα» θέματα. Ούτε γίνονται με το «ψαλίδισμα» του επιδόματος των πολυτέκνων. Των πολυτέκνων, βρε ιερόσυλοι;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης