Θέλοντας να απαντήσει σε όσα ακούστηκαν και σχολιάστηκαν -ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο- για την απόφασή της να υιοθετήσει το αίτημα της Χρυσής Αυγής για ονομαστική ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση, η πρόεδρος της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου κατέβηκε από το προεδρείο και ζήτησε τον λόγο από το βήμα της Βουλής.

Η κα Κωνσταντοπούλου καταφέρθηκε εναντίον των επιθέσεων που δέχθηκε από βουλευτές της αντιπολίτευσης (σ.σ. ανάμεσα στους οποίους οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Γιάννης Βρούτσης και Μάκης Βορίδης), εξήγησε τη λογική της απόφασής της, ενώ σε μια αποστροφή του λόγου της, παραλίγο να δηλώσει ότι είναι πρόεδρος της… Χρυσής Αυγής (06.24″).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυρία Κωνσταντοπούλου αντεπιτέθηκε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ λέγοντας ότι «δεν υπάρχει ούτε ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που να τα πήρε από την Siemens, που να του έκανε δώρο τηλεφωνικό κέντρο, που ανέλαβε να εισπράττει μαύρα χρήματα και μετά να ψηφίζει επονείδιστους συμβιβασμούς εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος». Και πρόσθεσε ότι αυτό που ενοχλεί κάποιους είναι ότι «θα γίνει υπό την αιγίδα του Κοινοβουλίου λογιστικός έλεγχος του χρέους και θα δούμε ποιος χρέωσε ποιον και για ποιους σκοπούς», πρωτοβουλία που όπως επισήμανε «δεν συγκρούεται με την κυβέρνηση, αλλά είναι επιβεβλημένη από τον λαό».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης