ΠΚ

Οι συγγενείς από το χωριό έστειλαν το αρνί στην πρωτεύουσα, πεσκέσι στους Αθηναίους εξ επαρχίας. Αυτοί με τη σειρά τους στριμώχτηκαν στο ΚΤΕΛ Λιοσίων την Μεγάλη Τρίτη για να το παραλάβουν. Εκατοντάδες. Χωρίς προφυλάξεις, χωρίς λογική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σημειώθηκε μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Οι πρωτευουσιάνοι πήραν τα ΙΧ τους και κατέβηκαν για αυτοκινητάδα στην Πανεπιστημίου. Γιατί άραγε; Προφανώς για να σκοτώσουν για μία ακόμη φορά την λογική.

Ο Τσιόδρας αναγκάστηκε να παραδεχτεί το αυταπόδεικτον, πως δηλαδή χιλιάδες Αθηναίοι έχουν ήδη μετακινηθεί στα χωριά τους αψηφώντας νόμους, κανόνες ,οδηγίες. Έτσι, για να ισοπεδωθεί η λογική για άλλη μία φορά. Ο Αρχιεπίσκοπος σχολιάζοντας την αντικοινωνική και επικίνδυνη συμπεριφορά του Ιερέα του Κουκακίου είπε τα εξής: «Για τη Θεία Μετάληψη δεν συζητάμε. Οι συναθροίσεις είναι άλλη υπόθεση». Δηλαδή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Δηλαδή ό,τι καταλάβατε, καταλάβατε. Η λογική απέδρασε της διανοίας μας για άλλη μία φορά.

Είναι σκληρός αυτός ο Απρίλης του 2020. Τσεκάρει την ανθρώπινη λογική και τις αντοχές μας. Μέχρι στιγμής κερδίζει η λογική πάντως με λίγες αλλά ηχηρές εξαιρέσεις. Πάλι καλά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης