Σε μία σφοδρότατα προσωπική επίθεση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη προέβη το πρωθυπουργικό γραφείο, επισημαίνοντας πως ο εφoπλiστής-εκδότης ενεργεί με τρόπο που αποτελεί κίνδυνο για τη Δημοκρατία. Η επίθεση είναι απολύτως πολιτική και σχολιάζει τόσο την ανακοίνωση που δημοσιοποίησε την Παρασκευή ο εφοπλιστής, όσο και μεθόδους και ενέργειες που παραπέμπουν στον ίδιο και το άμεσο περιβάλλον του, επιχειρηματικό και οπαδικό.

Η ανακοίνωση του Μαξίμου υπενθυμίζει τις υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης και που απασχολούν τη Δικαιοσύνη και καταγγέλλει τη βίαιη επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας Documento από «αγνώστους» και τον βανδαλισμό των εγκαταστάσεων του εντύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν συνηθίζεται στα πολιτικά δεδομένα της χώρας μια τέτοια πολιτική επίθεση του πρωθυπουργικού γραφείου κατά ενός επιχειρηματία. Ωστόσο, το Μαξίμου δεν παραλείπει να επισημάνει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι κουμπάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη και εγκαλεί την αξιωματική αντιπολίτευση, απαιτώντας εξηγήσεις.

Είναι προφανές πως μετά και την υπόθεση του διαιτητή Τζήλου και τις αποκαλύψεις στις οποίες προέβη το zougla.gr όσον αφορά στο προανακριτικό υλικό το οποίο προώθησε στους εισαγγελείς η ΕΛ.ΑΣ., πως ο εφοπλιστής-εκδότης βρίσκεται σε μία εξαιρετικά δεινή θέση.

Η ανακοίνωση του Μαξίμου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο κ. Μαρινάκης από χθες επιτίθεται απρόκλητα στην Κυβέρνηση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, αναδεικνύοντας το ήθος του.

Εξαπολύει από τα ΜΜΕ που ελέγχει προπαγανδιστικούς τραμπουκισμούς, αναδεικνύοντας την αντίληψή του για τη Δημοκρατία.

Την ίδια στιγμή, όλως τυχαίως, απειλητικά μηνύματα στέλνονται στα κινητά τηλέφωνα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με αποστολείς γνωστούς υπαλλήλους του, ενώ στα γραφεία της εφημερίδας Documento γίνεται διάρρηξη και βανδαλίζονται μετά τα μεσάνυκτα, αφού προηγουμένως ο ιδιοκτήτης τους , δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, απειλείται ανοιχτά με ανακοινώσεις,  γιατί τόλμησε να δημοσιοποιήσει δραστηριότητες του επιχειρηματία που απασχολούν την Δικαιοσύνη.

Αναρωτιόμαστε, αν ο κ. Μητσοτάκης, προσωπικός φίλος του κ. Μαρινάκη, και η ΝΔ της οποίας τα γραφεία στον Πειραιά επισήμως ο κ. Μαρινάκης χρηματοδοτεί και συντηρεί, προσυπογράφουν αυτές τις μεθόδους που θυμίζουν μαφία.

Σε κάθε περίπτωση η Κυβέρνηση και η Δημοκρατία δεν θα υποκύψουν στον εκφοβισμό, τον εκβιασμό και την τρομοκρατία.

Η εποχή που κυβερνούσαν τον τόπο οι νταβατζήδες έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Γιατί η ΝΔ που σκοπεύει να δώσει τα κλειδιά στους Δον Κορλεόνε επιχειρηματίες που τη στηρίζουν δεν πρόκειται να επιστρέψει στην διακυβέρνηση του τόπου».

Την Παρασκευή νωρίς το βράδυ το zougla.gr απάντησε στην προσωπική ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Διαβάστε ακόμα:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης