Η Φίνος Φιλμ «γιορτάζει» την Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων με ατάκες από ελληνικές ταινίες

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022, 09:56
Η Φίνος Φιλμ «γιορτάζει» την Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων με ατάκες από ελληνικές ταινίες

Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων σήμερα, και η Φίνος Φιλμ τη «γιορτάζει» δημιουργώντας για ακόμη μια φορά ένα χιουμοριστικό βίντεο με ατάκες και απολαυστικές σκηνές από ελληνικές ταινίες.

«Γεννηθήκατε; Όχι, φύτρωσα», «Πόσο ετών είσαι;», «Πόσα βγάζεις;», «Tι καπνό φουμάρεις;»,«Tι ψήφισες;», «Αυτά δεν λέγονται», είναι μερικές από τις ατάκες που ακούμε στο ξεκαρδιστικό βίντεο, στο οποίο απολαμβάνουμε τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Αλέκο Αλεξανδράκη, τον Ντίνο Ηλιόπουλο, τον Γιώργο Γαβριηλίδη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Νόρα Βαλσάμη και άλλους αγαπημένους ηθοποιούς.

Τις παλιές καλές εποχές, τα προσωπικά δεδομένα δεν ήταν πάντα... προσωπικά!

Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι», «Κάτι να Καίει», «Το Δόλωμα», «Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα», «Γαμπρός απ’ το Λονδίνο», «Ένα Τανκς στο Κρεβάτι μου», «Ένα Κορίτσι για Δύο», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Φωνάζει ο Κλέφτης» και «Η Θεία από το Σικάγο».

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 28 Ιανουαρίου, με πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης και την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα προσωπικά δεδομένα αποτελούν προϋπόθεση για την άσκηση άλλων θεμελιωδών δικαιωμάτων, όπως της ελευθερίας του λόγου και της συνείδησης.

Δείτε το βίντεο:

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022, 12:29