Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει.
Με ταλαιπωρεί ένα σπυράκι στο πέος
Γιάννης: Γιατρέ, γεια σας..Είμαι 18 χρόνων. Βγάζω ένα μεγάλο σπυρί πάνω στο πέος μου, το οποίο κάποιες φορές πονάει, και όταν υποχωρεί και σπάει (συνήθως 5-7 μέρες αφότου εμφανιστεί) βγάζει αρκετό πύον. Αυτό το σπυρί το έχω βγάλει 4-5 φορές τα τελευταία περίπου 4 χρόνια (δηλαδή πολύ πριν αρχίσω την σεξουαλική μου ζωή). Τι μπορεί να είναι; Μπορεί να είναι κάποιο αφροδίσιο νόσημα; Αν ναι, πώς γίνεται, αφού το βγάζω πολύ καιρό πριν αρχίσω να κάνω σεξ. Και κάτι ακόμη, εάν παρουσιαστώ στο στρατό και τύχει να έχω βγάλει αυτό το σπυρί κατά τις ιατρικές εξετάσεις, μπορεί να αποτελέσει λόγο απαλλαγής; Ευχαριστώ.
Αγαπητέ,
Όπως το περιγράφετε, μπορεί να είναι δοθιήνας, μολυσμένη κύστη ή και κάποιο σεξουαλικό μεταδιδόμενο νόσημα. Πάντως, σίγουρα χρειάζεστε ιατρική βοήθεια. Επισκεφθείτε κάποιον ειδικό.
Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

