Στην Κοζάνη θα συγκεντρωθεί την Πέμπτη (4/4) η εθνική χάντμπολ των ανδρών, ενόψει των δύο αγώνων της με την Τουρκία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει δύο φιλικά με το Ισραήλ στο κλειστό της Λευκόβρυσης, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Απριλίου (κοινή ώρα έναρξης 18:00), πριν υποδεχθεί στο ίδιο γήπεδο την Τουρκία, την Τετάρτη 10/4 (18:00), για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου. Εν συνεχεία, η ελληνική ομάδα θα ταξιδέψει στο Εσκισεχίρ για τον αγώνα της 14ης Απριλίου (17:00).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Αρβανίτης, κάλεσε στην προετοιμασία 20 παίκτες, με αξιοσημείωτη την επιστροφή του Παναγιώτη Νικολαΐδη, ο οποίος πρόσφατα επανήλθε στην αγωνιστική δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι Τσιλιμπάρης, Τσίλης, Τζηράς, Αραπακόπουλος, Λιάπης, Κρητικός, Κανδύλας (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Μυλωνάς, Ζαμπούνης, Δομπρής, Νικολαΐδης, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Κοτανίδης, Αραμπατζής (ΠΑΟΚ), Μάλλιος (Μπάτμαν/Τουρκία), Ηλιόπουλος (Νορντχάιμ/Γερμανία), Μπασμαλής (Λιμόζ/Γαλλία), Ιωάννου (Γκρενόμπλ/Γαλλία), Μπουκοβίνας (Ες/Λουξεμβούργο), Πασσιάς (Σβερίν/Γερμανία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης