Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια! Ο Αρσέν Βενγκέρ φροντίζει να αγοράζει φθηνά και να πουλάει ακριβά, διατηρώντας ακέραιη την υψηλή ρευστότητα της Άρσεναλ. Η αγγλική ομάδα δεν χρωστάει πουθενά και διαθέτει το δικό της γήπεδο. Τους τελευταίους μήνες έχει αρχίσει να κατακτά εκ νέου τρόπαια, θέτοντας ως βασικό στόχο πλέον το πρωτάθλημα.

Αυτό όμως δεν αρκεί στους οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι συμμερίζονται τη λογική της αγοράς πολλών ποδοσφαιριστών. Ο Γάλλος προπονητής έστειλε εκ νέου τη δική του απάντηση μέσω της περίπτωσης Μαρσιάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω ακούσει ότι ο Μαρσιάλ σκόραρε 11 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Αυτό ακούγεται καλό. Αυτό δείχνει ότι δεν λείπουν τα λεφτά, δεν λείπει η διάθεση για επένδυση, αλλά το πρόβλημα είναι ο αριθμός που των παικτών που είναι διαθέσιμοι και μπορούν πραγματικά να ενισχύσουν τις μεγάλες ομάδες. Με ρωτάτε λοιπόν αν είμαι ικανοποιημένος από την επένδυσή μας φέτος… Ναι, είμαι! Αγόρασα τον Σάντσες, τον Οζίλ, τον Τσεχ, τον Γκάμπριλ, τον Ντεμπισί. Όταν βρίσκεις τους παίκτες, τότε επενδύεις και λεφτά», δήλωσε στο beinsports ο Αλσατός και συμπλήρωσε:

«Ο Μαρσιάλ είναι τεράστιο ταλέντο, είναι 19 χρονών, αλλά και η επένδυση είναι αναμφίβολα μεγάλη (για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες στον κόσμο που μπορούν να ενισχύουν αυτές τις ομάδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης