Η Ρόμα ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «τζιαλορόσι» μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 67χρονος Ιταλός προπονητής διαδέχεται στον πάγκο του συλλόγου της «αιώνιας πόλης» τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου λίγες ώρες νωρίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ρόμα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι ο νέος προπονητής της ομάδας, μέχρι το καλοκαίρι του 2019», αναφέρει η ανακοίνωση.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των τζιαλορόσι, Τζιλ Παλότα ανέφερε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή του Κλαούντιο Ρανιέρι στο σπίτι του. Στόχος να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνετια στην βαθμολογία και να προκριθούμε στο Champions League, έτσι αποφασίσαμε να προσλάβουμε έναν προπονητή που ξέρει την ομάδα, κατανοεί το περιβάλλον και μπορεί να εμπνεύσει τος παίκτες. Ο Κλαούντιο ανταποκρίνεται σε αυτά τα χαρακτηριστικά και είναι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτή την πρόκληση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άλλοτε τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαιρου έχει εργαστεί και παλαιότερα στη Ρόμα, την οποία οδήγησε τη σεζόν 2009-2010 στη 2η θέση του Καμπιονάτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης