Στη Μαδρίτη και συγκεκριμένα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» θα διεξαχθεί ο δεύτερος μεγάλος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.
Ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες της Αργεντινής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 16:30 ώρα Αργεντινής (21:30 ώρα Ελλάδος) με Ισπανό διαιτητή, όπως αποφάσισε η Conmebol στην Ασουνσιόν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχουν οπαδοί και από τις δύο ομάδες, ενώ τα εισιτήρια θα διαχειριστεί η Ρεάλ με την ομοσπονδία της Ισπανίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος αγώνας, που θα κρίνει το ποια από τις δύο ομάδες θα κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το περασμένο Σάββατο στο «Μονουμεντάλ».
Εντούτοις αναβλήθηκε μετά την επίθεση των οπαδών της Ρίβερ στο λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή των «Xeneizes».

Από την επίθεση αυτή τραυματίστηκαν παίκτες της Μπόκα και μετά από όσα συνέβησαν αποφασίστηκε προ ημερών από την Conmebol το ματς να γίνει εκτός Αργεντινής, καταλήγοντας στην περίπτωση του «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι ιθύνοντες της Μπόκα Τζούνιορς προτίθενται να προσφύγουν στην πειθαρχική επιτροπή της Conmebol, ενώ αν δε δικαιωθούν εκεί, είναι έτοιμοι να φτάσουν μέχρι και το CAS.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης