Στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» αναμένεται να διεξαχθεί, κατά πάσα πιθανότητα, ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς, σύμφωνα με τα Ισπανικά ΜΜΕ.

Ο συγκεκριμένος αγώνας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το περασμένο Σάββατο στο «Μονουμεντάλ» και θα έκρινε τον τροπαιούχο, αναβλήθηκε μετά την επίθεση των οπαδών της Ρίβερ στο λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή των «Xeneizes».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Από την επίθεση αυτή τραυματίστηκαν παίκτες της Μπόκα και μετά από όσα συνέβησαν αποφασίστηκε προ ημερών από την Conmebol το ματς να γίνει εκτός Αργεντινής.

Συμφώνα λοιπόν με ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό οι δύο ομάδες φαίνεται ότι βρίσκουν πεδίο συμφωνίας στην επιλογή του «Σαντιάγο Μπερναμπέου», την ώρα πάντως που τα ΜΜΕ στην Αργεντινή, επιμένουν για το Κατάρ, που είναι η άλλη υποψήφια χώρα για να φιλοξενήσει το ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν γίνεται λόγος για συγκεκριμένη ημερομηνία, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο, αν «κλειδώσει» και μαθηματικά η επιλογή του γηπέδου της Ρεάλ, είναι ο τελικός να διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης