Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σίγουρα δεν θα μείνει γνωστός για τη σεμνότητά του, αλλά για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο του. Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Πορτογάλος σταρ Πιρς Μόργκαν στον βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό «ITV», η οποία προβλήθηκε χθες και είχε τεράστια θεαματικότητα, δήλωσε πως θέλει να μείνει στην ιστορία ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Μάλιστα, επεσήμανε πως σκοπός του είναι να ξεπεράσει τον Λιονέλ Μέσι, με τον οποίον μοιράζεται την πρωτιά στα βραβεία της «Χρυσής Μπάλας», έχοντας πέντε τρόπαια ο καθένας:

«Ναι, σίγουρα θα ήθελα να έχω τις περισσότερες “Χρυσές Μπάλες” στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Θα το λάτρευα και νομίζω ότι το αξίζω. Ο Μέσι είναι φανταστικός τύπος και καταπληκτικός παίκτης, αλλά νομίζω ότι αν έχω έξι, επτά ή οκτώ “Χρυσές Μπάλες”, τότε θα είμαι πάνω από αυτόν. Δεν είμαστε φίλοι, αλλά μοιραζόμαστε το προσκήνιο για 15 χρόνια. Έχουμε καλή σχέση, ξέρω ότι με ωθεί να γίνομαι καλύτερος κι εγώ ωθώ αυτόν» ανέφερε σχετικά ο άσος της Γιουβέντους και στη συνέχεια απένειμε στον εαυτό του τον τίτλο του κορυφαίου όλων των εποχών:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μπορώ να ξέρω τι αρέσει στον κόσμο, σε κάποιους αρέσει αυτός ή ο άλλος παίκτης. Για εμένα, είμαι το νούμερο 1 στην ιστορία! Ξέρω ότι είμαι ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Δεν θέλω στον τάφο μου το Νο7, αλλά το Νο1 κι αυτός είναι ο στόχος μου. Να με θυμούνται ως τον κορυφαίο όλων των εποχών!».

  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης