Ο Ρομέλου Λουκάκου είναι το νέο μεγάλο αστέρι στο ιταλικό πρωτάθλημα. Μετακόμισε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ίντερ και τους πρώτους μήνες αμφισβητήθηκε έντονα από ΜΜΕ και φιλάθλους.

Στη συνέχεια, όμως, έδωσε τις απαντήσεις του και έδειξε πως είναι ένας από τους καλύτερους φορ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, έχοντας συνολικά στο ενεργητικό του 23 γκολ σε 35 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Την τελευταία εβδομάδα, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, βρίσκεται απομονωμένος λόγω της επιδημίας, μακριά από την οικογένειά του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου λείπει βέβαια το ποδόσφαιρο, αλλά αυτές τις δύσκολες ημέρες της αυτοαπομόνωσης μου λείπουν περισσότερο η μητέρα και ο γιος μου. Ανησυχώ περισσότερο για τη μητέρα μου, που έχει προβλήματα με τον διαβήτη και πρέπει να προσέχει περισσότερο» δήλωσε ο Βέλγος σταρ και μίλησε για την καθημερινότητά του:

«Είμαι απομονωμένος σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Μιλάνο, μακριά από την οικογένειά μου. Αυτό τα λέει όλα. Βέβαια δεν παραπονιέμαι, καθώς ολόκληρη η Ιταλία έχει πολλά περισσότερα προβλήματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης