Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε την πρώτη επιτυχία της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ στη «μετά Σόλσκιερ» περίοδο, καθώς πέτυχε στο 78΄ το κρίσιμο γκολ στο 2-0 επί της Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ». Έτσι, έστειλε την ομάδα του στους «16» του Champions League, ενώ παράλληλα έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην Ιστορία της Γιουνάιτεντ που σκοράρει σε 5 διαδοχικά ματς των ομίλων.

Νωρίτερα, όμως, ήταν ο Νταβίντ ντε Χέα που είχε πραγματοποιήσει την απόκρουση της χρονιάς σε προσπάθεια του Τριγκέρος στο 59΄ κρατώντας το «μηδέν» για την ομάδα του Μάικλ Κάρικ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90΄ ο Τζέιντον Σάντσο και χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις μήνες και 15 ματς όλων των διοργανώσεων για να πανηγυρίσει το πρώτο του γκολ με τους «κόκκινους διαβόλους» οι όποιοι εξασφάλισαν την πρόκριση και κατά 90% την πρώτη θέση του 6ου ομίλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την πρωτιά πήρε η Μπάγερν (5ος όμιλος) με την 5η σερί νίκη της, στο 2-1 επί της Ντιναμό στο Κίεβο. Ο Λεβαντόφσκι «φιλοτέχνησε» το απόλυτο highlight της βραδιάς με το εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι με το οποίο άνοιξε το σκορ στο 14΄.

Η 5η αγωνιστική:

5ος Όμιλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 1-2 (70΄ Γκάρμας – 14΄ Λεβαντόφσκι, 42΄ Κομάν)

 

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Μπενφίκα (Πορτογαλία) 22:00

6ος Όμιλος

Βιγιαρεάλ (Ισπανία)-Μάντσεστερ Γ. (Αγγλία) 0-2 (78΄ Ρονάλντο, 90΄ Σάντσο)

 

Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)-Αταλάντα (Ιταλία) 22:00

7ος Όμιλος

Σεβίλλη (Ισπανία)-Βόλφσμπουργκ (Γερμανία) 22:00

Λιλ (Γαλλία)-Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) 22:00

8ος Όμιλος

Τσέλσι (Αγγλία)-Γιουβέντους (Ιταλία) 22:00

Μάλμε (Σουηδία)-Ζενίτ (Ρωσία) 22:00

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης