Ο Λούκα Μόντριτς απάντησε αρνητικά στην Αλ Νασρ και θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Ισπανία. Το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο, αλλά ο 37χρονος Κροάτης σταρ δεν θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η συνεργασία του με τη «Βασίλισσα» θα παραταθεί για μια σεζόν, όπως απαιτεί η πολιτική των «μερένγκες» και ειδικά από τη στιγμή που ο Κροάτης μέσος παραμένει αποτελεσματικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει καταθέσει στον Μόντριτς πρόταση για το καλοκαίρι για συμβόλαιο 2,5 ετών και συνολικών αποδοχών 40 εκατ. ευρώ το ίδιο διάστημα, αλλά σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «AS» ο νικητής της Χρυσής Μπάλας το 2018 έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στη Ρεάλ για μια ακόμη σεζόν. Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι επαφές για την επέκταση του συμβολαίου του και στη συνέχεια η διοίκηση θα επεκτείνει και το συμβόλαιο του Καρίμ Μπενζεμά.

Επίσης η «βασίλισσα» σκοπεύει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Εντουάρ Καμαβινγκά, θέλοντας να κλείσει την πόρτα σε άλλες ομάδες. Ο 20χρονος Γάλλος διεθνής μέσος, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2021 από την Ρεν αντί 31 εκατ. ευρώ, αναμένεται να επεκτείνει το συμβόλαιο του έως το 2028 και θα μπει ρήτρα εξαγοράς στο ένα δισ. ευρώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης