Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο Περιστέρι ο Ατρόμητος και ο Άρης, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 78′ ο Φατί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι. Ο Άρης κυριάρχησε στο πρώτο 45λεπτο και είχε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, καθώς ο Ιτάνζ ήταν σε ετοιμότητα, όποτε ο Ατρόμητος τον χρειάστηκε.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι, οι οποίοι απείλησαν για πρώτη φορά στο ματς στο 43’, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία των «κίτρινων», καθώς υστερούσαν στην τελική προσπάθεια.

Στο 78’ η ομάδα του Γιώργου Δώνη απέκτησε και αριθμητική υπεροχή, μετά την αποβολή του Φατί με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο και πάλι δεν μπόρεσε να διασπάσει την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: Φυτανίδης, Δημούτσος, Τάτος, Γιαννούλης / Καζναφέρης, Φατί, Κατίδης, Γιαννιώτας, Μίτσελ

Κόκκινες: 78′ Φατί

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Σφακιανάκης, Γιαννούλης (80′ Αναστασάκος), Νάστος, Τάτος, Φυτανίδης, Επστάιν, Μπρίτο (46′ Δημούτσος), Μήτρογλου, Μπάλλας (64′ Γκαρσία)

Άρης (Μιχαλήτσος): Βελλίδης, Νέτο, Παπαστεριανός (32′ Πρίττας), Λαζαρίδης, Καζναφέρης, Κατίδης (77′ Καπετάνος), Φατί, Ουμπίδες, Μίτσελ, Γιαννιώτας (86′ Παπαζαχαρίας), Σανκαρέ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης