Πέφτει σήμερα η αυλαία στην κανονική διάρκεια της Basket League με τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής, από την οποία φυσικά ξεχωρίζει η αναμέτρηση στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα Πατρών.

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για εξωαγωνιστικούς δυστυχώς λόγους, μετά τα όσα σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης με την επίσκεψη οπαδών στο σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, στο σπίτι του διαιτητή, ο οποίος θεωρείται ανεπιθύμητος για τους Πειραιώτες (σ.σ.: έχουν διαμηνύσει ότι δεν σκοπεύουν να αγωνιστούν με αυτόν τον ρέφερι), βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης περισσότεροι από 70 οπαδοί του Ολυμπιακού φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα εναντίον του, ενώ παράλληλα προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό του.

Έπειτα από αυτό το περιστατικό είναι ορατό το ενδεχόμενο αναβολής του παιχνιδιού ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον Προμηθέα Πάτρας και μένει να δούμε τις επόμενες ώρες ποια θα είναι η απόφαση για το συγκεκριμένο ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει αναβολή στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός εμμείνει στη στάση του να μην αγωνιστεί με διαιτητή τον Αναστόπουλο, τότε θα υποβιβαστεί στην Α2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό γιατί θα είναι η δεύτερη φορά στην κανονική διάρκεια της εφετινής Basket League που δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί, καθώς αυτό είχε συμβεί και στο ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Όλα τα παιχνίδια έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 17.30.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης