Με εξαίρεση την περίπτωση του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος έμεινε εκτός προπονήσεων και σήμερα (12/10), στον Ολυμπιακό υπήρξαν ευχάριστες εξελίξεις με τους Αϊζάια Κάνααν και Τζόελ Μπόλομπόι ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (14/10, 21:00) στο ΣΕΦ, για τη 2η αγωνιστική της Euroleague.

Συγκεκριμένα, ο Κάνααν προπονήθηκε κανονικά, μετά την αδιαθεσία που είχε αισθανθεί πριν από το ματς με τον Απόλλωνα Πατρών για την 1η αγωνιστική της Basket League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του ο Τζόελ Μπολομπόι, o οποίος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα, έκανε την Τετάρτη προπόνηση χωρίς επαφές.

Αναφορικά με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα επιγονατιδικού στο δεξί πόδι, δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Αχαιούς και η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη για τον αγώνα με τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Πειραιά δεν θα έχει τους φιλάθλους της στο πλευρό της απέναντι στη λιθουανική ομάδα, καθώς εκτίει την ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών λόγω των όσων συνέβησαν μετά τη νίκη επί της Μονακό, στο Game 5 των περυσινών πλέι οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης