Η Qatar Airways απέσυρε πτήσεις από 18 προορισμούς, προκειμένου να δημιουργήσει… χώρο στο διεθνές αεροδρόμιο Χαμάντ του Κατάρ, για αεροπορικές εταιρείες που θα μεταφέρουν φιλάθλους για το Παγκόσμιο Κύπελλο (20/11-18/12). Αυτό δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ακμπάρ Αλ Μπακέρ, τονίζοντας ότι η προτεραιότητα τώρα είναι να φιλοξενηθούν οι εκατοντάδες πτήσεις που θα προσγειωθούν στη χώρα για το κορυφαίο τουρνουά.

Το Κατάρ αναμένει περίπου 500 προγραμματισμένες πτήσεις την ημέρα, καθώς και εκατοντάδες ακόμη πτήσεις τσάρτερ και ιδιωτικά τζετ, με περίπου 1,2 εκατομμύρια επισκέπτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι γνωστό, οι 32 φιναλίστ θα αγωνιστούν σε οκτώ στάδια, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από το κέντρο της Ντόχα.

«Μειώσαμε και αποσυρθήκαμε από 18 προορισμούς, προκειμένου να δημιουργήσουμε χώρο στο διεθνές αεροδρόμιο Χαμάντ για να φτάσουν οι φίλαθλοι. Προτεραιότητά μας δεν είναι το δίκτυο της Qatar Airways, αλλά η παροχή πρόσβασης σε όλες τις χώρες που συμμετέχουν και η μεταφορά μεγάλου αριθμού επιβατών» είπε ο Αλ Μπακέρ, σημειώνοντας ότι η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa εξετάζει το ενδεχόμενο επανεκκίνησης των δραστηριοτήτων μαζί με την Air France και την KLM.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης