Οι εμφανίσεις του Αντρίγια Ζίβκοβιτς τόσο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ όσο και με αυτή της εθνικής Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, μόνο αδιάφορους δεν έχουν αφήσει κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Τόσο που δημοσίευμα της ιστοσελίδας juvedipendenza.net, κάνει λόγο για έντονο «φλερτ» της Γιουβέντους με τον 26χρονο δεξιό πλάγιο επιθετικό. Η «Γηραιά Κυρία» φαίνεται να βρίσκεται σε αναζήτηση ενός δεξιού μπακ-χαφ, με τον Ματία Ντε Σίλιο να μην έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του από το 2017, όταν και αποκτήθηκε από τη Μίλαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Γιουβέντους έχει ήδη δύο διεθνείς Σέρβους στο ρόστερ της, στα πρόσωπα των Φίλιπ Κόστιτς και Ντούσαν Βλάχοβιτς και, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν αποκλείεται να… τριτώσει το καλό.

Το συμβόλαιο του Ντε Σίλιο με το σύλλογο του Τορίνο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως ο 30χρονος μπακ δε θα συνεχίσει την καριέρα του στους «μπιανκονέρι».

Ο Ζίβκοβιτς είναι μία προσιτή λύση για τη Γιουβέντους, καθώς εκτιμάται πως θα στοιχίσει περί τα 5.000.000 ευρώ, ενώ η αξία του είναι αποδεδειγμένη, έχοντας δώσει δείγματα γραφής και με τη φανέλα της Μπενφίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δημοσίευμα, στο οποίο μάλιστα υπάρχει και σχετικό βίντεο με τις κορυφαίες στιγμές του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, επισημαίνεται πάντως πως θα χρειαστεί αρχικά να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στη Γιουβέντους, καθώς είναι πρόσφατη η παραίτηση ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου κι ενώ διεξάγεται έλεγχος στα βιβλία της.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης