Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για τον Ντένζελ Ντάμφρις της Ίντερ, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ το ίδιο κάνει και στο Μουντιάλ του Κατάρ, με την μάνατζερ του, Ραφαέλα Πιμέντα, να δηλώνει πως το κασέ του έχει εκτοξευτεί μετά την απόδοση του στο παγκόσμιο κύπελλο.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ πιστεύει στον 26χρονο συμπατριώτη του και έχει ζητήσει την απόκτηση του από την ομάδα του Μιλάνου στη χειμερινή ή στη θερινή μεταγραφική περίοδο. Το κόστος της μεταγραφής, αν υλοποιηθεί, αναμένεται να ξεπεράσει τα 50 εκατ. ευρώ. Για τον Ολλανδό μπακ έχουν δείξει ενδιαφέρον επίσης η Μπάγερν Μονάχου και η Τσέλσι, αλλά ο ίδιος δεν σκέφτεται τη μεταγραφή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα με κολακεύει το ενδιαφέρον τόσο μεγάλων ομάδων, αλλά είμαι σε μια εξίσου μεγάλη ομάδα, την Ίντερ. Θέλω να κερδίσω φέτος τον τίτλο, που χάσαμε στο τέλος την περασμένη σεζόν και δεν σκέφτομαι τη μεταγραφή. Όλα αυτά θα τα συζητήσουμε μετά το Μουντιάλ, καθώς τώρα το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στην εθνική ομάδα και θέλω να μιλάω μόνο για την προσπάθεια μας για διάκριση», δήλωσε σχετικά ο Ντάμφρις στον απεσταλμένο της εφημερίδας του Άμστερνταμ «De Telegraaf» στο Κατάρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης