Με το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό να δεσπόζει, ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Πριν το ματς του ΟΑΚΑ, που συγκεντρώνει τα βλέμματα, διεξάγονται τρία παιχνίδια στις 19:00. Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Άρης υποδέχεται το Λεβαδειακό (ΝΕΤ), ενώ την ίδια ώρα ο Ηρακλής φιλοξενεί στο “Καυτανζόγλειο” το νεοφώτιστο Πανσερραϊκό και ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη τη SKODA Ξάνθη (NOVA).
Παράλληλα, με το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, η Λάρισα αντιμετωπίζει στο “Αλκαζάρ” τον Θρασύβουλο (Alpha).
Ετοιμάζουν αλλαγές Δώνης και Τεν Κάτε
Η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θέλει να ξεπεράσει τον πρόωρο αποκλεισμό από το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και να αρχίσει θετικά στη νέα Σούπερ Λίγκα. Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να αλλάξει κάποια πράγματα σε σχέση με το παιχνίδι του “ΓΣΠ”, κόντρα στην Ομόνοια. Έτσι, ο Γιώργος Αλεξόπουλος, αναμένεται να πάρει τη θέση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο Γεωργέας τη θέση του Ράμος και ο Παυλής τη θέση του Εντίνιο. Από εκεί και πέρα, ο Σάχα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Κυργιάκος, Χουανφράν στην άμυνα, Καφές, Ρίκκα, Μπασινάς, Σκόκο στο κέντρο και ο Μπλάνκο μοναδικός προωθημένος.
Από την άλλη πλευρά, ο Χενκ Τεν Κάτε θέλει να δει την ομάδα του να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Ο Ολλανδός αναμένεται να κάνει και αυτός με τη σειρά του αλλαγές και να βάλει στο δεξί άκρο της άμυνας το νεοαποκτηθέντα Μπράις Μουν, ο οποίος θα έχει μπροστά του τον Γκάμπριελ. Την ενδεκάδα θα συμπληρώνουν οι Γκαλίνοβιτς, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μάτος, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης και Σόουζα.
Το σημερινό πρόγραμμα:
19:00
Άρης – Λεβαδειακός (ΝΕΤ)
Ηρακλής – Πανσερραϊκός
Πανιώνιος – SKODA Ξάνθη (NOVA)
21:15
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (ΝΟVΑ)
Λάρισα – Θρασύβουλος (Alpha)
Τα χθεσινά αποτελέσματα:
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 3-1
ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-2
Πανθρακικός – Εργοτέλης 1-2
