Κάτοικος Ρόδου θα είναι για ακόμη μια σεζόν ο Σάσα Βασίλιεβιτς, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Κολοσσό μέχρι το 2010. Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών ο παίκτης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με αυτή την εξέλιξη και τόνισε:
«Ήθελα πάρα πολύ να παραμείνω στον Κολοσσό και η εξέλιξη αυτή με κάνει πάρα πολύ χαρούμενο. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, διότι στη Ρόδο τα πάντα ήταν υπέροχα. Η διοίκηση, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου, ο κόσμος. Ήταν μια ονειρεμένη σεζόν και ειλικρινά δεν πίστευα πως θα είναι τόσο καλά τα πράγματα, όταν υπέγραψα πέρυσι στον Κολοσσό.
Με τον κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους συνεργάτες του είχαμε άψογη συνεργασία, τα παιδιά, οι συμπαίκτες μου, είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και χαίρομαι που θα συνεχίζω να αγωνίζομαι μαζί τους. Η ομάδα πέτυχε πολλά την προηγούμενη σεζόν. Δούλεψε μεθοδικά σε όλους τους τομείς και κατάφερε να φτάσει ως τα πλέι οφ. Ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε και όλοι μαζί γράψαμε ιστορία. Ανεβάσαμε, βέβαια, ψηλά τον πήχη, όμως αυτό δεν μας τρομάζει καθόλου. Στόχος μας είναι να κάνουμε εξίσου καλή σεζόν και νομίζω ότι είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε. Θέλουμε πάλι να φτάσουμε στα πλέι- οφ, έστω κι αν δεν είναι κάτι απλό και πλέον οι αντίπαλοι θα μας υπολογίζουν και θα περιμένουν έτοιμοι να μας σταματήσουν».
