Η ΑΕΚ συνέτριψε 4-0 τον Άρη στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ. Στο ματς για την 8η αγωνιστική της Super League, η Ένωση άνοιξε το σκορ στο 5’ με τον Μπογέ, ενώ ο Πόνσε σκόραρε στο 56’ και το 62’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 72’ ο Λιβάγια.
Η ΑΕΚ αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες, καθώς εκτός ενδεκάδας ή ακόμα και αποστολής έμειναν οι Μάνταλος, Μπακασέτας, Σιμόες και Τσιγκρίνσκι. Αντίθετα, για πρώτη φορά ξεκίνησε βασικός ο Λούκας Μπογέ, ο οποίος στο 5ο λεπτό με εκπληκτικό ξεπέταγμα μετά από πάσα του Πόνσε, άδειασε όλη την άμυνα του Άρη και πλάσαρε τον Κουέστα για να ανοίξει το σκορ.

Ο Άρης έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Μπρούνο Γκάμα στο 26΄ αστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Μπάρκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2-0 ήρθε στο 56’. Από κόρνερ του Γκάλο ο Πόνσε με κεφαλιά σκόραρε και απλοποίησε τα πράγματα για τους γηπεδούχους. Στο 62’ συνδυάστηκαν οι Χουλτ, Λιβάγια, Μπογέ, Γκάλο και Μπακάκης για να έρθει ο Πόνσε με κεφαλιά «ψαράκι» για να πετύχει το 3-0. Αμέσως μετά, ο Λιβάγια με τακουνάκι από ασίστ του Πόνσε απείλησε τον Κουέστα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Αντίθετα, στο 72’ Λιβάγια και Μπογέ συνδυάστηκαν υπέροχα και ο Κροάτης πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

ΑΕΚ – Άρης 4-0 (Novasports 1)

Γκολ: 5′ Μπογέ, 56′ Πόνσε, 62′ Πόνσε, 72′ Λιβάγια

Κίτρινες κάρτες:
Μάνταλος – Κωνσταντινίδης, Κολάσο, Ντιγκινί, Ματίγια

Κόκκινες κάρτες:


AEK (Ουζουνίδης):
Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσόσιτς, Χουλτ (75′ Γιαννιώτας), Γαλανόπουλος, Αλέφ, Γκάλο, Μπογέ (86′ Γιούσης), Λιβάγια, Πόνσε (67′ Μάνταλος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Άρης (Ερέρα): Κουέστα, Κωνσταντινίδης (76′ Σόουζα), Μάβραϊ, Μπάσα, Βαλεριάνος, Ματίγια, Σιώπης, Κολάσο (67′ Γιουνές), Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Ντιγκινί (75′ Ναζλίδης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης