Η ορθή διαχείριση των ποδοσφαιριστών είναι ένα από τα «δυνατά» σημεία -ίσως το πιο δυνατό- του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός γνωρίζει καλά πώς να παίρνει το καλύτερο από τους παίκτες του και κάτι τέτοιο επιδιώκει να κάνει και με το Νασίμ Χνιντ.

Όταν τη Δευτέρα (18/1) αποφασίστηκε να επανενεργοποιηθεί ο Τυνήσιος, ο Χιμένεθ έκανε αυτό που ξέρει καλά. Τα «μπράβο» ακολουθούσαν σχεδόν κάθε ενέργεια του Χνιντ στην προπόνηση, ενώ προς το τέλος ο Χιμένεθ τον απομόνωσε και μίλησαν για λίγα λεπτά. Στη συνομιλία αυτή τον ενημέρωσε ότι τον υπολογίζει και μάλιστα ότι θα του δώσει την ευκαιρία στο ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα (20/1).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι ο 23χρονος στόπερ επιστρέφει μετά από απουσία ενός μήνα, καθώς η τελευταία του παρουσία καταγράφεται στις 13/12/2020, συμπτωματικά πάλι εναντίον του Απόλλωνα, στην οριακή νίκη (4-3) της ΑΕΚ στη Ριζούπολη. Μέχρι σήμερα είχε 11 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, μεταξύ των οποίων επτά 90λεπτα.

Η ενεργοποίησή του σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν θα κινηθεί μεταγραφικά για σέντερ μπακ, κάτι που άλλωστε είχε προαναγγελθεί όταν ως απόλυτη προτεραιότητα παρουσιαζόταν η απόκτηση δεξιού μπακ, που ακόμη εκκρεμεί.

  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης