Τρεις άμεσους συνεργάτες φέρνει μαζί του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που ανακοινώθηκε σήμερα ως προπονητής της ΑΕΚ για την επόμενη διετία. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Ντάρκο Τέσοβιτς, που θα είναι το δεξί του χέρι, ο βοηθός του στον πάγκο της ομάδας, τον γυμναστή, Ιβάν Βούτσετιτς, και τον αναλυτή αγώνων, Νεμάνια Μίλιντσιτς.

Ήδη ο νέος προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του έχουν αρχίσει τον σχεδιασμό του προγράμματος προετοιμασίας της ομάδας, που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Στο πλάνο του Μιλόγεβιτς είναι να υπάρξει ένα ξεχωριστό στάδιο προετοιμασίας, πιθανότατα στο Πήλιο, πριν αναχωρήσει η ομάδα για το εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μιλόγεβιτς έχει φέρει πιο μπροστά τον σχεδιασμό, κάτι που σημαίνει ότι η προετοιμασία θα αρχίσει μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου. Με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, τη Δευτέρα και Τρίτη 14 και 15 Ιουνίου θα γίνουν οι εξετάσεις και τα εργομετρικά, 16 η πρώτη, 17-25 το αρχικό στάδιο εντός Ελλάδας και 27 Ιουνίου-9 Ιουλίου το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία με τέσσερα δυνατά φιλικά.

Στις 15 Ιουλίου θα γίνει η «πρόβα τζενεράλε», λογικά στην Αθήνα, και στις 22 Ιουλίου η ΑΕΚ θα δώσει τον πρώτο αγώνα της για το UEFA Europa Conference League. Όλα αυτά μένει να συμφωνηθούν και να ανακοινωθούν επίσημα.

Εκτός φυσικά από το βασικό στάδιο προετοιμασίας, που είναι σίγουρο ότι θα γίνει στην Ολλανδία, από τις 27 Ιουνίου έως τις 9 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης