Στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ κατέληξε από κοινού το βραβείο «ευ αγωνίζεσθαι» στα ετήσια βραβεία του ΠΣΑΤ για τους κορυφαίους αθλητές της χρονιάς.

Οι δύο ομάδες βραβεύτηκαν για την υπέροχη ενέργεια τους να προσκαλέσουν στο μεταξύ τους ντέρμπι (8η αγωνιστική) στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη φίλαθλο των «ερυθρολεύκων», Τόνια και τη φίλη της «Ένωσης», Μυρτώ, οι οποίες μάλιστα βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής, όπου πραγματοποιήθηκε η Γιορτή των Κορυφαίων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βραβείο παρέλαβαν μαζί οι διευθυντές επικοινωνίας των δύο ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς και Ανδρέας Δημάτος.

 

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος μετά τη σχετική βράβευση ανέφερε: «Δεν ανήκει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ούτε στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Ανήκει σ’ αυτές τις κοπέλες και στον αγώνα που δίνουν, γιατί αποτελούν έμπνευση. Οφείλω ένα ευχαριστώ στο Νίκο Γαβαλά γιατί δική του ήταν η ιδέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βραβευόμαστε για το αυτονόητο. Ζούμε σε ένα χώρο και εκπροσωπούμε ένα χώρο ιδιαίτερα πολεμικό και υψηλού ανταγωνισμού. Όσοι κάνουμε αυτή τη δουλειά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ήμασταν και παραμένουμε δημοσιογράφοι».

Από την μεριά του ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς επισήμανε: «Είμαι μεγάλη η τιμή για εμάς. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ανδρέα Δημάτο, διότι χωρίς το δικό του ενδιαφέρον δεν θα ολοκληρωνόταν αυτή η ενέργεια. Όταν έσβησαν τα φώτα στο γήπεδο, είδα την Μυρτώ η οποία ήταν γεμάτη συναισθήματα χαράς.

Επίσης, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν συναισθηματικά φορτισμένη. Το γεγονός πως η Τόνια και η Μυρτώ είδαν δίπλα-δίπλα το ντέρμπι είναι ένα μήνυμα προς όλους. Πρέπει να αναδείξουμε όλα όσα μας ενώνουν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης