Ο διαιτητής Μανούχος αποφάσισε να αναβάλει το παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ για το πρόβλημα με το ύψος του δοκαριού στις δύο εστίες.

Θυμίζουμε, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης βόλτας στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες της «Ένωσης» παρατήρησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη μία εστία του γηπέδου στο Περιστέρι. Αμέσως, λοιπόν, κλήθηκαν οι υπεύθυνοι, μέτρησαν και διαπίστωσαν πως, πράγματι, υπάρχει απόκλιση πέντε εκατοστά! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναγιώτης Κονέ και άλλα άτομα από την αποστολή της ΑΕΚ ήταν μαζί με τους διαιτητές στις μετρήσεις και ανθρώπους του Ατρόμητου, και επιβεβαιώθηκαν για τις λάθος διαστάσεις.

Ξεκίνησαν, δε, άμεσα οι ενέργειες, προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα, το οποίο, ωστόσο, δεν είναι τόσο απλό όσο φαινόταν αρχικά. Και το απίστευτο είναι ότι λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε πως το ίδιο θέμα υπάρχει και με τη δεύτερη εστία!

Οι άνθρωποι του γηπέδου άρχισαν να… σκάβουν, για να μακρύνει η απόσταση του εδάφους από το δοκάρι και λίγη ώρα αργότερα, ο διαιτητής, μαζί με τους αρχηγούς και ανθρώπους των δύο ομάδων, βγήκε ξανά στο γήπεδο για επιθεώρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον Ατρόμητο, λοιπόν, λένε πως «στη δεύτερη μέτρηση τον δοκαριών οι διαιτητές μέτρησαν ότι τα 6 από τα 7 σημεία ήταν εντός των προβλεπόμενων ορίων. Η ΑΕΚ έχει καταθέσει ένσταση για το ένα, που δεν ήταν και περιμένουμε να αποφασίσει ο διαιτητής».

Τελικά, όπως προαναφέραμε, ο διαιτητής αποφάσισε την αναβολή του αγώνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης