Δύο νέα πρόσωπα (αμφότεροι αμυντικοί) κάλεσε ο Τζον Φαν’τ Σιπ, ενόψει των τελευταίων δύο αγώνων της εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός ανακοίνωσε σήμερα τις 24 επιλογές του για τα ματς στο ΟΑΚΑ, με την Ισπανία (11/11) και το Κόσοβο (14/11), μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται ο Γεράσιμος Μήτογλου της ΑΕΚ και ο Δημήτρης Γούτας της τουρκικής Σιβασπόρ.

Σε σχέση με το «παράθυρο» του Οκτωβρίου, επιστρέφουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα οι Γιώργος Κυριακόπουλος και Μάριος Βρουσάι. Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Τάσος Μπακασέτας και Παντελής Χατζηδιάκος, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής -λόγω τιμωρίας- στο ματς με την Ισπανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διεθνείς που επιλέχθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι εξής: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γούτας, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Γεράσιμος Μήτογλου, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ σε δήλωσή του τόνισε ότι η εθνική θα εξαντλήσει τις πιθανότητές της για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον 2ο όμιλο, ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ.

«Οι αγώνες εναντίον της Ισπανίας και του Κοσόβου είναι οι δύο τελευταίοι στον προκριματικό όμιλο και θα αγωνιστούμε για τις πιθανότητες που έχουμε για να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση του γκρουπ. Επομένως, χρειάζεται να νικήσουμε και στους δύο αγώνες και γνωρίζουμε ότι ευθέως ανάλογος είναι και ο στόχος της Ισπανίας στα δύο τελευταία παιχνίδια της, έτσι ώστε να καταλάβει την 1η θέση» επισήμανε ο Ολλανδός προπονητής και κατέληξε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα προετοιμάσουμε την ομάδα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για τους δύο εναπομείναντες αγώνες. Χρειάζεται να λάβουμε υπ’όψιν μας ότι το Κόσοβο δεν ήταν για εμάς ένας εύκολος αντίπαλος στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις μας και γι’ αυτό είναι επιβεβλημένο να ανταποκριθούμε αγωνιστικά στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο για να πάρουμε και τα καλύτερα αποτελέσματα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης