Κυρώσεις της ΑΕΚ για υπερχρέωση των εισιτηρίων στο παιχνίδι για το Champions League στο ΟΑΚΑ ζητούν οι οπαδοί της Μπάγερν.

Με καταγγελία που έκαναν μέσω της «Deutsche Welle», οι φίλοι των Βαυαρών αναφέρονται στο γεγονός ότι πλήρωσαν 35 ευρώ για να δουν το ματς από τις θύρες 20 και 22, την ώρα που τα «μαγικά χαρτάκια» σε αντίστοιχες θέσεις για φιλάθλους των γηπεδούχων είχαν τιμή 15 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, σημειώνουν ότι έπειτα από έρευνα που έκαναν, διαπίστωσαν ότι υπήρχαν εισιτήρια σε θέσεις με πολύ καλύτερη ορατότητα από τις δικές τους, τα οποία τιμώνταν 10 ευρώ λιγότερα από τα δικά τους.

Κατόπιν όλων αυτών, οι φίλοι της Μπάγερν καταγγέλλουν παραβίαση του άρθρου 19 του καταστατικού του Champions League, σύμφωνα με το οποίο δεν επιτρέπεται να υπάγονται σε διαφορετική πολιτική και τιμολόγηση τα εισιτήρια μεταξύ των φιλοξενούμενων και των γηπεδούχων.

Από την πλευρά της η UEFA απάντησε ότι θα διενεργήσει σχετική έρευνα, ενώ σημειώνεται ότι την περασμένη σεζόν οι οπαδοί των Βαυαρών είχαν προχωρήσει σε αντίστοιχη καταγγελία και για την έδρα της Άντερλεχτ, καταφέρνοντας μάλιστα να δικαιωθούν.
Πηγή: sport-fm.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης