Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ, όσον αφορά στη θέση του προπονητή, ωστόσο το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα «φρέναρε» την περίπτωσή του.

Η προπονητική καρέκλα του 49χρονου τεχνικού όμως έχει πλέον υποστεί τριγμούς μετά την εντός έδρας συντριβή (0-6) από την Μπάγερν Μονάχου και μάλιστα από τα σερβικά ΜΜΕ θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα όπως γράφεται στη Σερβία έχει βρεθεί ήδη και ο αντικαταστάτης του.

Αυτός φέρεται να είναι ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι, που προ ημερών έλυσε τη συνεργασία του με την Εθνική Βοσνίας.

Όπως επισημαίνουν τα σέρβικα ΜΜΕ ο Κροάτης τεχνικός δεν αποκλείεται να αναλάβει πολύ άμεσα τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς η κλεψύδρα για τον διακαή πόθο του Ίλια Ίβιτς για τον πάγκο της ΑΕΚ, φαίνεται ότι έχει αδειάσει πολύ νωρίτερα από όσο θα περίμενε κανείς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως και να έχει, το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Champions League, όπου και θα κριθεί η 3η θέση του ομίλου, που δίνει το εισιτήριο για το Europa League.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, εκτός από την ΑΕΚ, ενδιαφέρον για τον Μιλόγεβιτς έχουν δείξει τόσο ομάδες της Κίνας όσο και ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης