Ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά της στοιχεία φρόντισε να «δέσει» η ΑΕΚ με μακροχρόνιο συμβόλαιο. Ο λόγος για τον Νταμιάν Σιμάνσκι ο οποίος υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμα τρία χρόνια. Έτσι, η νέα συμφωνία έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2027, αντί για το 2024, και σημαίνει ότι ο Πολωνός θα συμπληρώσει 7,5 χρόνια στην Ένωση, εφόσον εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

Ο 27χρονος που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2020 από τη ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι έχει εξελιχθεί σε «πυλώνα» της μεσαίας γραμμής των «κιτρινόμαυρων» με 113 συμμετοχές, 8 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Οι «σειρήνες» από το εξωτερικό ηχούν έντονα, γι΄αυτό και η ΠΑΕ αποφάσισε να τον δεσμεύσει εγκαίρως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Ντάμιαν Σιμάνσκι. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς Πολωνού μέσου με την ομάδα μας έχει χρονική διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2027.

Έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Ντάμιαν Σιμάνσκι τόνισε στο aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αποτελώ μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Εύχομαι με τη φανέλα της να κατακτήσω πολλούς τίτλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης