Ικανοποιημένος από την εικόνα του Άρη κατά τη διάρκεια των τελευταίων αγωνιστικών της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League, αλλά και στη διαδικασία των Play Off, φαίνεται πως έμεινε ο Θόδωρος Καρυπίδης. Εξ ου και η απόφαση του «ισχυρού άνδρα» της ΠΑΕ Άρης, σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, Ρόμπερτ Παλίκουτσα, να διατηρήσει τον Απόστολο Τερζή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο 52χρονος Τερζής θα έχει τη δυνατότητα, για πρώτη φορά στην καριέρα του, να «στήσει» τον Άρη από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, με απώτερο στόχο την είσοδο στους ομίλους του UEFA Europa Conference League, αλλά και την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για τη σεζόν 2023-24. Στο πλάι του, ο Ημαθιώτης προπονητής θα έχει τον Τάσο Θέο, νυν προπονητή της Εθνικής Κ19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θέος ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία από τον Άρη, το 2009, για να ακολουθήσουν οι θητείες σε Ολυμπιακό (Κ17), Κέρκυρα και στα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδας. Υπενθυμίζεται πως ο Θέος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Κ19 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Μάλτα από τις 3 ως τις 16 Ιουλίου.

Ο Τερζής, από την πλευρά του, κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου, ανέλαβε αρχικά σε ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν αποχώρησε ο Χερμάν Μπούργος από το «Κλεάνθης Βικελίδης», και σε δεύτερο χρόνο από τις αρχές Φλεβάρη μέχρι και σήμερα, έπειτα από τη λύση της συνεργασίας με τον Αλαν Πάρντιου. Το… κοντέρ «έγραψε» μέχρι στιγμής επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες κι ενώ απομένει το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης